21 Mayıs 2011 Cumartesi

2-Bir çay bardagi kaynar suya,1 çay kasigi havuç tohumu konulur.Kisik ateste birkaç dakika kaynatilir.10 dakika demlendirilir ve sabah,ögle ve aksam tok karnina içilir.


3-Kakule toz haline getirilir.Günde birkaç defa 0,5 gram kap halinde alinir.


4-tere-su teresi sikilirarak suyundan günde 1 bardak içilir.


5-Bir bardak kaynar suya 10 gram kantaron bitkisi konulur.10 dakika bekletilerek ögle ve aksam yemeklerinden önce 1 bardak içilir.


6-Bir bardak kaynar suya 2 gram papatya konur.10 dakika bekletilip günde 1 bardak sabahlari aç karnina içilir.


7-Bir bardak kaynar suya 2 tatli kasigi dövülmüs kereviz tohumu konulur.10 dakika bekletilip günde 3 bardak yemeklerden önce içilir. kaynak..www.mucizeiksirler.blogspot.com


Prof. Dr. Ahmet Maranki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder