21 Mayıs 2011 Cumartesi

apper> google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Suan buradasiniz : Anasayfa » Güzellik ve Cilt Sorunlari » Gögüs bölgelerindeki çesitli sarkmalar için!! google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Önemli Yazilar Çörek otu Elma sirkesi zayiflatirmi Elmanin faydalari Kalp atis hizi Keten tohumu Sarimsak Sifali bitkiler Zencefil var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23397383-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); 26 Kasim da'eklendi. if (top.location != self.location) top.location = self.location; google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Gögüs Büyütme Diklestirme EgzersizleriKasim 24, 2010 Gögüs diyince bütün bayanlarin bu konuda ne kadar hassas olduklari akla geliyor. Bayanlarin hemen hemen hepsi dik, dolgun ve daha büyük gögüslere sahip olmak isterler. Sonuçta bir bayanin en dikkat çeken bölgelerinden birisi gögüsleridir. Disiliklerini simgeleyen bu organ, onlar için son derece önem tasimaktadir. Tabi kisilerin yaslarina da bagli olarak, gögüs bölgelerinde çesitli sarkmalar meydana gelir. Bu da bayanlar için son derece olumsuz bir durumdur. Genelde bayanlarimiz bu durumdan kurtulabilmek için kozmetik ürünlere basvurmaktadir. Elbette kozmetik ürünlerin bu anlamdaki destegi ve yarari yadsinamaz ancak kesinlikle yeterli çözüm olmayacaktir. Bayanlarimiz bazilari da çok sorun haline getirdikleri sürece biçak altina yatmayi göze alabilmektedirler. Bu da gösteriyor ki bu konu bayanlarimiz için kesinlikle çok önemli. Tercih edeceginiz en saglam yol ise gögüs egzersizleri yapmanizdir. Bu egzersiz hareketler sayesinde istediginiz gögüslere kavusabilmeniz zor degil. Yapilacaklar arasinda ilk sirada plates sporu geliyor. Esneyebilmeniz ve kaslarinizi rahatlatabilmeniz açisindan son derece gerekli bir spor bu. Gögüslerinizi diklestirebilmeniz ve dolgunlastirabilmeniz açisindan yapacaginiz hareketlerden birisi sinav çekmek olacaktir. Kendinizi asiri yormamaniz açisindan yavas bir sekilde baslamanizi tavsiye ederim. Kollarinizi ilk günler fazla zorlamayin ancak, ilerleyen günlerde gerginlestirerek sinav çekmeye baslayabilirsiniz. Bu hareketleri ve plates sporunu uyguladiginiz taktirde gögüslerinizde gözle görülür bir diklesme ve diri kalma durumu olusacaktir. Asiri boyutta sarkma söz konusu ise egzersiz belki yetersiz kalacaktir. Bu durumda estetik ameliyata basvurabilirsiniz. Sayfa kategorisi: Egzersiz

btkselgsbytme Gögüs Büyütme Diklestirme Egzersizleri


Gögüs diyince bütün bayanlarin bu konuda ne kadar hassas olduklari akla geliyor. Bayanlarin hemen hemen hepsi dik, dolgun ve daha büyük gögüslere sahip olmak isterler. Sonuçta bir bayanin en dikkat çeken bölgelerinden birisi gögüsleridir. Disiliklerini simgeleyen bu organ, onlar için son derece önem tasimaktadir.


Tabi kisilerin yaslarina da bagli olarak, gögüs bölgelerinde çesitli sarkmalar meydana gelir. Bu da bayanlar için son derece olumsuz bir durumdur. Genelde bayanlarimiz bu durumdan kurtulabilmek için kozmetik ürünlere basvurmaktadir. Elbette kozmetik ürünlerin bu anlamdaki destegi ve yarari yadsinamaz ancak kesinlikle yeterli çözüm olmayacaktir. Bayanlarimiz bazilari da çok sorun haline getirdikleri sürece biçak altina yatmayi göze alabilmektedirler. Bu da gösteriyor ki bu konu bayanlarimiz için kesinlikle çok önemli.


Tercih edeceginiz en saglam yol ise gögüs egzersizleri yapmanizdir. Bu egzersiz hareketler sayesinde istediginiz gögüslere kavusabilmeniz zor degil. Yapilacaklar arasinda ilk sirada plates sporu geliyor. Esneyebilmeniz ve kaslarinizi rahatlatabilmeniz açisindan son derece gerekli bir spor bu. Gögüslerinizi diklestirebilmeniz ve dolgunlastirabilmeniz açisindan yapacaginiz hareketlerden birisi sinav çekmek olacaktir. Kendinizi asiri yormamaniz açisindan yavas bir sekilde baslamanizi tavsiye ederim. Kollarinizi ilk günler fazla zorlamayin ancak, ilerleyen günlerde gerginlestirerek sinav çekmeye baslayabilirsiniz.


Bu hareketleri ve plates sporunu uyguladiginiz taktirde gögüslerinizde gözle görülür bir diklesme ve diri kalma durumu olusacaktir. Asiri boyutta sarkma söz konusu ise egzersiz belki yetersiz kalacaktir. Bu durumda  estetik ameliyata basvurabilirsiniz.


Sayfa kategorisi: Egzersiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder