21 Mayıs 2011 Cumartesi

apper> google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Suan buradasiniz : Anasayfa » Genel Saglik, Sifali Bitkiler » Bu içecek, beyin hücrelerini çogaltiyor google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Önemli Yazilar Çörek otu Elma sirkesi zayiflatirmi Elmanin faydalari Kalp atis hizi Keten tohumu Sarimsak Sifali bitkiler Zencefil var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23397383-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); 19 Haziran da'eklendi. if (top.location != self.location) top.location = self.location; google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Kuzey Kore, “beyin hücrelerini çogaltan” bir içecek ürettigini açikladi.Resmi KCNA haber ajansi, Moranbong meyvesuyu sirketinin ürettigi, 30 bitki türünün özlerinden elde edilen ve 60 tür “mikro element” içeren içecegi tanitti.

Haberde, “önleyici ve sifa verici etkisi bulunan içecek, beyin hücrelerini çogaltarak, zihinsel melekeleri gelistiriyor” denildi.


Içecegin ayrica “cildi kirisikliklara ve siyah noktalara karsi korudugu, beyin kanamasi, kalp ve beyin enfarktüsü gibi yaslilik hastaliklarini önledigi” iddia edildi.


Ajansin haberinde, faydalari bunlarla bitmeyen içecegin hiçbir yan etkisinin bulunmadigi belirtildi.


http://saglik.milliyet.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder