21 Mayıs 2011 Cumartesi

Bazi diyet programlari hazirlamak hizli bir sekilde kilo vermenize yardimci olabilir. Dikkat edilmesi gereken en önemli konu ise bu diyet programlarina her zaman için uymaya çalismanizdir. Kilo veremediginiz için kendinizi suçlamaktan da vazgeçmeniz oldukça büyük bir arti saglayacaktir. Ayni sekilde gün içerisinde tükettiginiz bazi bitki ve bitki çaylari da vücudunuzdan toksin maddelerin uzaklastirilmalarini kolaylastiracaktir.


Bu bitkilerin basinda ise funda yapragi gelmektedir. Funda yapragi, özellik olarak vücutta bulunan fazla yaglarin yakilmasini kolaylastirmaktadir. Hizli bir sekilde kilo vermeye de etki etmektedir.


Bir diger önemli bitki ise tere tohumudur. Tere tohumu metabolizmayi canlandirarak tiroid hormonunun hizli bir sekilde çalismasini ve hizli kilo vermenin kapilarini sonuna kadar açilmasini saglamaktadir.


Antioksidan özellikleri bakimindan da kullanabileceginiz en önemli yardimciniz, yesil çay olmalidir. Yesil çay yapisi bakimindan pek çok besinden daha fazla antioksidan özellik tasimaktadir. Ayni zamanda yüksek kafein orani sayesinde güne zinde baslamanizi saglar.


Japonlarin yüz yillardir kullandiklari zencefil ise, hizli bir sekilde kilo verilmesini saglayan bir diger bitkidir.Hayatimizin her evresinde kilo problemleri yasayabiliriz. Önemli olan sey ise bu kilo problemlerinin saglikli bir sekilde çözüme kavusturulmasidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder