21 Mayıs 2011 Cumartesi

Güç ve zindelik vermesi, solunum, alerjik astim sorunlari için tabii bir antibiyotik olmasi, lezzeti, salatalarin, mezelerin süsü, çocuklar için eglenceli bir vitamin hapi olmasi ürünün en bilinen özellikleridir. Tavuk yumurtasi ile yapilan her sey ve pisirme biçimi bildircin yumurtasi ile aynen yapilabilir” dedi.


Aytekin Ertugrul, bildircin yumurtasinin nasil kullanilacagini da söyle anlatti: “Bir adet bildircin yumurtasini bir bardagin içine kiriyorsunuz. Bir kasik balla karistiriyorsunuz. Çalkaliyorsunuz. Bir bardak süte tamamliyorsunuz. Süt oda sicakliginda veya buzdolabindan çikarildiktan 10 dakika sonra içilecek. 15 gün süreyle sabahlari aç karnina bu kürü yapiyorsunuz. Öksürük kalmiyor, alerjik sikayet kalmiyor.


Siz de iyilesme sevincini yasiyorsunuz. Idame dozu (tedavisi) olarak ayda 5-10 adet yumurta içmeye devam. En az 3 ay.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder