21 Mayıs 2011 Cumartesi

Insanlarin hayatlarini kolaylastiran bu saglikli yemek paketi uygulamaniz nasil isliyor?


Bu konuda 4 tip uygulamamiz vardir.


1- Öncelikle kisiler klinigimize basvururlar. Saglik kontrolleri, vücut analizleri ve de tüm beslenme hikayeleri alinarak kendilerine uygun beslenme plani düzenlenir ve bu plan dogrultusunda kisiye özel yemek paketi olusturulup gönderilir.


2- Klinigimize gelemeyen veya is yogunlugu mesafe vb. sebeplerden gelmek istemeyen kisiler, ekibimiz tarafindan onlara uygun yer ve zamanda ziyaret edilerek saglik kontrolleri, vücut analizleri yapilarak kisiye özgü beslenme plani çikarilir ve de yemek paketi olusturulup gönderilir.


3- Bu grup kendi diyet uzmani veya doktoru tarafindan tedavileri belirlenmis, ellerinde beslenme programlari olan kisilerden olusur. Burada bizim hizmetimiz kisilere ellerindeki reçetelerine göre günlük yemek paketlerini ulastirmaktir.


4- Bu guruptaki hizmetimiz, hiçbir saglik sorunu olmayan (obezite, diyabet, kalp, damar hst vb.) bireyleri içerir. Sadece yogun is temposu, büyük sehrin kosturmasi, yalniz yasamanin getirdigi vb. sebeplerden saglikli beslenmedigine inanan kisiler, saglikli gida ve yemek hizmeti almak isterlerse bize ulasabilirler, kisilerin isteklerine göre kendilerine özgü yemek paketi hazirlanip gönderilir.


Yemek paketleri ne sekilde ulastirilir?


Kisiye özgü hazirlanan günlük yemek paketleri her sabah saat 7:00 – 9:00 arasi istenen adrese teslim edilir. Yemek paketleri 6-7 ögün seklinde, bir günlük, kisilerin tüm ihtiyaçlarini karsilayacak kalori, karbonhidrat, protein, yag, vitamin ve mineral açisindan dengeli ve yeterli gidalardan olusur. Yemekler hazirlama kosullari ve hijyen açisindan oldukça dikkatli, bu iste egitimli kisilerden olusan bir ekip tarafindan hazirlanip, sunulmaktadir.


Diyet Uzmani Nüket Bagisgil’in bu uygulamasi ile ögün atlamadan saglikli beslenerek form kazanmak artik çok kolay.


http://www.saglikvesifa.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder