21 Mayıs 2011 Cumartesi

Kanser, hepatit B. hepatit C, ülser, mide reflü, kalin bagirsak rahatsizliklarinda, hemoroit, safra kesesi tas ve kumlarinda oldukça etkilidir.


Uygulanacak bu kürle bagirsaklar, sindirim sistemi arindirilarak rahatliyor.


Sabah: Lahana, havuç, yesil elma ve kirmizi pancar bununla birlikte mevsimine göre ispanak, maydanozu çig olarak kati meyve sikacagi ile sulari sikilir. Kahvalti yerine her sabah 2 bardak vücut sicakliginda içine 1 tatli kasigi zeytinyagi ekleyerek yudum yudum tüketilecek.


Not:Bu sebzelerin içerigindeki vitaminler yagda çözündüklerinden zeytinyagi mutlaka eklenmeli, aksi halde vitaminlerden faydalanilamaz.


Öglen :mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haslanarak tüketilecek sulari da içilecek.


Aksam: salata ve sebze çorbasi disinda baska bir sey yenilmeyecektir…


Kür boyunca tüketmemeniz gereken yiyecekler


Hayvansal gidalar et süt yumurta, peynir, ekmek, konsantre gidalar, seker ve sekerli ürünler tüketilmeyecek, kolali içecekler, kahve ve siyah çay da tüketilmeyecekler arasinda…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder