21 Mayıs 2011 Cumartesi

mavi isik 300x122 Mavi isik güzellik merkezi


Mavi isik sizler için mavi bir isigin kaynagi olacaga  benziyor. Buyurun bu yazimizda sizlerle mavi isik güzellik merkezlerinden bahsecegiz. Umarim isinize yarar.


Kayseri Güzellik Salonlari
Mavi Isik Kayseri Güzellik Salonu


Firma Ünvani : Mavi Isik Kayseri Güzellik Salonu


Firma Adresi : Alpaslan Mah. Bahar Cad. Çiragan Apt. A Blok, No:27/B, Melikgazi – Kayseri


Firma Telefon No : 0 352 223 06 23


Firma Web Adresi : Mavi Isik Kayseri Güzellik Salonu


Firma Açiklama:


8 Aralik 2007 tarihinde Lazer/IPL uygulamalari ile Bahçeli / Ankara’da faaliyete geçen ilk Mavi Isik Güzellik Merkezi, 2008 Ekim ayinda sirasiyla Alsancak/Izmir, Meram/Konya, Sisli/Istanbul, 100ncü YIL / Antalya, Kizilay / Ankara Subelerini açarak güzellik merkezi sube sayisini 6’ya çikarmistir. Bu dönem de misafirlerimizin Lazer/IPL uygulamalari disindaki ihtiyaçlarini da dikkate alarak cilt ve vücut bakim hizmet menüleri gelistirilmistir.


Ekim 2008 ayinda güzellik merkezi konseptine misafirlerimizin ihtiyaçlari da dikkate alinarak güzellik salonu konsepti de eklenmis ve bu konsepte dayali olarak ilk Mavi Isik Club Güzellik Salonlari açilmaya baslanmistir. Kasim 2008'de Mavi Isik Club Güzellik Salonu Bostanli / Izmir, Ocak 2009'da Mavi Isik Club Bagdat / Istanbul misafirlerimizin hizmetine sunulmustur.


Bu dönemde misafirlerimizin hangi Mavi Isik Subesi’ne giderlerse gitsinler ayni hizmeti, ayni kalitede, ayni ortamda almalarini saglamak üzere kurumsal standardizasyon programi baslatilmistir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder