21 Mayıs 2011 Cumartesi

Malzemeler : 4 çay kasigi Yesil çay4 çay kasigi Mate yapragi2 çay kasigi Isirgan yapragi2 çay kasigi Kekik Hazirlanisi : Daha önceden kaynatmis oldugunuz bir litre suyun içine malzemeleri koyunuz. Daha sonra 10 dakika çayinizin demlenmesini bekleyin (çayiniz demlenirken kaynatmayiniz, suyunuz önceden kaynamis olmalidir.) Çay hazirlanirken karisimin içine, kiraz sapi, misir püskülü, rezene ilave edilirse çay ayni zamanda ödem sökücü özelligide gösterir. Not : Çaya seker ve bal kesinlikle katmayiniz.

Yazin gelmesiyle birlikte fazla kilosu olanlar ya da kendisini formda hissetmeyenler için saglikli kilo vermelerini saglayacak en basit yollardan biriside Yag yakmayi saglayan bitkisel çaylari bolca tüketmektir. Iste size hazirlamasi basit olan bir bitkisel formül sunuyoruz.


Malzemeler :


4 çay kasigi Yesil çay
4 çay kasigi Mate yapragi
2 çay kasigi Isirgan yapragi
2 çay kasigi Kekik


Hazirlanisi : Daha önceden kaynatmis oldugunuz bir litre suyun içine malzemeleri koyunuz. Daha sonra 10 dakika çayinizin demlenmesini bekleyin (çayiniz demlenirken kaynatmayiniz, suyunuz önceden kaynamis olmalidir.)


Çay hazirlanirken karisimin içine, kiraz sapi, misir püskülü, rezene ilave edilirse çay ayni zamanda ödem sökücü özelligide gösterir.


Not : Çaya seker ve bal kesinlikle katmayiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder