21 Mayıs 2011 Cumartesi

Kullanim sekli ve dozu: 1 bardak ilik suya kurutulup toz haline getirilmis 1 çay kasipi ayrik otu, her gün yemeklerden önce karistirilip içilir. Aci oldugu için limon yada naneyle tatlandirilir. Baska bir tarifinde 20 gram ayrik otu, 1 litre suda kaynatilip, günde 4-5 çay bardagi içilir. Köküyle beraber yapragi dövülüp, vücuttaki sislikler üzerine uygulanirsa sisler inip, agrilari diner. Haslanan ot içine bir miktar bak, biraz biber, bir miktar günlük ve bir miktar müri safi katilip, tekrar kaynatilir. Olusan karisimla agizda gargara yapilirsa is agrilari ortadan kaybolur.


Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Isiginda Sifali Bitkiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder