21 Mayıs 2011 Cumartesi

Hizla zayiflamak ve yag yakimini hizlandirmak için hayatinizda kesinlikle bu 4 ana besine mutlaka yer verin. Kirmizi biber, hindiba, greyfurt ve yogurt bu 4 besin zayiflamak için hizla yag yakmak için mucize besinlerdir.


Kirmizi biber


Kirmizi biber içindeki “capcaicin” isimli aci madde, vücudunuzdaki kan dolasimini hizlandirir ve vücut isisini hizlandirir. Kisacasi vücut isisi ne kadar yükselirse yag yakimi o kadar hizlanir. Kirmizi biber de vücut isisini yükselten harika bir zayiflama yiyecegidir.


Hindiba


Hafif sari renge çalan bu sebze, içeriginde kan damarlarina pozitif etki yapan ve hazmi kolaylastirmaya yarayan ‘intybin’ ya da ‘taraxin’ gibi çok güçlü maddeler barindiriyor. Bu iki mucize madde, vücutta bulunan asitlerin atilmasinda ve metabolizmanin hizli ve düzenli çalismasinda etkin rol oynar. Böylece tatliya olan istek azalir ve yag yakimi hizlanir.


Greyfurt


Greyfurt içeriginde barindirdigi ikincil bitkisel maddeler ve C vitamini sayesinde gerçek bir yag yakici ve zayiflatici meyvedir. Greyfurt tüketerek gün içinde yasadiginiz açlik krizlerini unutabilirsiniz. Ayni zamanda diyet yaparken yasadiginiz asiri halsiz ve yorgun halinizin yerini enerji dolu bir gün alarak hizla yag yakabilirsiniz. 


Yogurt


Özellikle göbek eritmek için diyet menünüzde kesinlikle yogurt olmalidir. Her ögünde yagsiz veya az yagli yogurt tüketerek hizla yag yakabilir ve hizla zayiflayabilirsiniz. Her ögün en azindan bir su bardagi yogurt özellikle dümdüz bir karina sahip olmak için garanti yoldur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder