21 Mayıs 2011 Cumartesi

Kusdili: Tüm salgi bezlerini dengeli bir sekilde çalistirir. Erkeklerde de kadinlarda oldugu gibi cinsel iktidarsizligi giderir.
Maydanoz: Bedeni yorgunluk ve ruhi bunalimi giderir. Erkeklerde cinsel gücü artirir.
Nane: Cinsel istegi çok artirir. Erkekte psikolojik iktidarsizligi giderir.
Tarçin: Cinsel istegi çok artirir.
Zencefil: Tüm vücudu uyararak bedeni ve zihni çalisma gücünü artirir. Erkekte cinsel gücü ve istegi artirir.
Kisnis: Erkeklerde cinsel arzuyu artirir. Günde bir kahve kasigi kullanilir. Sinir sistemine de çok yararlidir. Et yemeklerine veya yemeklerde soslara konur. Bir bardak sicak suya yarim kahve kasigi kisnis karistirilip, yemek üzerine içilebilir.
Vanilya: Çesitli sebeplerle (ruhi ve bedeni zayiflik) erkeklerde görülen cinsel iktidarsizligi giderir ve onlara cinsel güç kazandirir. Pasta ve sütlü tatlilarda kullanilir.
Kirmizi biber: Cinsel istegi çok artirir. Ancak damar sertligi, üre ve tansiyonu olanlar yememelidir.
Sivri biber: Bol miktarda C, P, K vitamini içerir. Erkeklerde cinsel istegi artirir.
Hardal: Cinsel arzuyu artirmanin yani sira sinirleri kuvvetlendirir. Ancak midesi hassas olanlar, karaciger, damar setligi ve tansiyonu olanlar kullanmamalidir veya çok az almalidir.
Kereviz: Çesitli iç salgi bezlerine tesir eder ve onlarin faaliyetlerini artirir. Erkeklerde cinsel faaliyeti çok artirarak vakitsiz iktidarsizligi önler.
Ayçiçegi: Bol protein ihtiva eder, içeriginde fazla miktarda E vitamini vardir. Iktidarsizliga engel olur. Kalp ve sinir hastaliklarini önler. Cinsel arzuyu artirir.
Greyfurt: Vücuda gençlik ve dinçlik verir. Sabah kahvaltida bir bardak içilmesi tavsiye edilir. Ülseri ve tansiyonu olanlara tavsiye edilmez.
Çam fistigi: Bol E vitamini vardir. Cinsel tükenmeyi ve buna bagli olarak ruhi çöküntü ve kalp rahatsizliklarini geçirir.
Antepfistigi: Protein ve bol E vitamini ihtiva eder. Cinsel arzuyu uyarir.
Susam: Cinsel istegi artirir.
Bitki çaylari : Vücuttaki sivilarin akisini hizlandiran bitki çaylari içilince, kan dolasimi hizlanir, tutkularda ve heyecanlarda artis olur. Enerji seviyesini de yükselten bitki çaylari seks yasamini canlandirir.
Ginseng : Binlerce yillardir Çin’de ilaç yapiminda kullanilan ginseng; hormonal sistemi uyarir, erken yaslanma sürecini yavaslatir ve göz ardi edilemeyecek güçler verir.
Rezene : Bilinen en eski afrodizyaklardan olan rezeneden her gün bir parça alinmasi cinsel gücü artirir. Rezenenin tohumundan çay da yapilarak içilebilir.
Lavanta : Salata ve yemek soslarina konan birkaç damla lavanta, seks hayatini güçlendirir.
Karanfil tanesi : Dogal afrodizyaklarin en güçlülerinden biri olan karanfil tanesi, yorgunluga da iyi gelir.
Hashas Tohumu : Cinsel performansi artirir.
Polen : Son yillarda afrodizyak olarak kullanilan polenin yapisinda, belli ölçüde testosteron ve diger cinsiyet hormonlari bulunuyor. Ayrica içerisinde birçok vitamin mineral ve amino asit bulunur.
Zencefil : Yüzyillardir duygulari harekete geçirmek için hazirlanan içkilerin karisiminda kullanilan zencefil, insani daha atesli yapar. (Kani sulandiran ilaç kullananlarin dikkatli olmalari gerekiyor. Ayrica, fazla tüketildiginde de bagirsaklari rahatsiz eder.) Yemeklerde baharat olarak kullanilabilir. Balla karistirilip yenebilir. Bir hafta veya 10 gün kadar kullanilmalidir.
Tarçin : Istah açicidir. Sinirsel rahatlik veren bir kokusu vardir. Gaz söktürücü ve antiseptik özellikleri vardir. Afrodizyak olarak da kullanilabilir. Kisin içilen bitki çaylarina konulabilir. Tarçin yagi hos kokusundan dolayi masaj yagi olarak da kullanilabilir.
Yasemin : Likörleri kokulandiran, harika kokulu yasemin çiçegi, etkili bir uyaricidir.
Süsen : Süsen kökü tozu, her iki cins için de güçlü bir afrodizyaktir.
Meyan Kökü : Meyan kökünden elde edilen toz, maden suyu ile karistirilinca kadinlar için çok etkili bir afrodizyak haline gelir.
Roka : Bolca demir ve C vitamini içeren roka, alyuvarlar için iyidir. Ayrica, cinsel gücü de artirir.
Kekik : güçlü etkileri olan kekik, özellikle erkeklerde uyaricidir.
Ari Sütü : Cinsel bezleri gelistiren ari sütünün etkileri, kisa zamanda hissedilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder