21 Mayıs 2011 Cumartesi

Ahmet Maranki Zayiflama Çayi Tarifi
Malzemeler: Bir avuç dolusu (25 – 35 gram)
ayrik otu kökü
Bir avuç dolusu (25 – 35 gram) arpa
Bir avuç dolusu (25 – 35 gram) misir püskülü.


Ahmet Maranki Zayiflama Çayinin Hazirlanisi: Yukarida miktarlarini verdigimiz ayrik otu kökü, beyaz arpa ve misir püskülü nü karistirarak 1000 ml suya koyuyoruz. Daha sonra ocakta kaynamaya terk ederek 12 dakika boyunca kaynar vaziyette tutuyoruz. Daha sonra Ayrik otu kökü, beyaz arpa ve misir püskülü suyunu sogumaya alarak 20 dakika bekletiyoruz ve süzme islemi ile çay tarifi ve hazirlanisi sona eriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder