21 Mayıs 2011 Cumartesi

Soru su ki neden bütün dünyadaki kadinlar olarak bu problemle mücadele etmek zorundayiz? Her türlü programi denediniz ama sonuç olarak bir çözüm bulamadiniz mi? Ancak ilk önce sagliginiza odaklanmalisiniz. Bunun sonucunda kilonuz kendi kendine düzene girecektir.Aslinda yediklerinizin ve içtiklerinizin sizin için iyi olmadigini biliyoruz. Bu yiyecekler seker içeren yiyeceklerdir. Sekerle dolu yiyecekler ve içecekler tüketiyoruz. Sonuç olarak vücudunuz bunu sindirmekte zorlaniyor ve yag olarak depoluyor. Bunun yani sira vücudunuz toksinlerle ne yapacagini bilemedigi için bunu yag olarak depolar ve bize selülit olarak geri döner.


Sagliksiz yiyecekler ve içecekler bir asit tabani olustururlar. Ayrica stresinde asit seviyesini artirdigini biliyoruz. Sonuç olarak vücudunuz asit tabakasindan korunmak için onun üzerini yag ile kaplar.


Asitten korunmak için vücudumuz depoladigi yaglarin eritilmesine izin vermez. Düzenli olarak egzersiz yapsaniz bile, asidin organlariniza zarar vermemesi açisindan vücut bu yaglari yakmaz.


Saglikli beslenmek ve düzenli egzersizlerin yasam tarziniz olmasini saglayin!


http://www.saglikvesifa.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder