21 Mayıs 2011 Cumartesi

Yag yakici bitkilerin faydalari:


1. Hindiba: Seker krizine girenler için önerilir ve faydalidir. Bunun içinde bulunan maddeler metabolizmayi düzenli çalistirmaktadir. Yani tatli yemek istiyorsaniz hindiba yik ulandiktan sonra isteginiz azalacaktir.


2. Yogurt: Sadece hindiba yeterli degildir, metabolizma için kalsiyum sart (yogurt) ile bunu saglayacaksiniz. Yogurt yag yakicilar arasinda faydali olandir.


3. Kirmizi biber: Kirmizi biber vücudumuzdaki kan dolasimini hizlandirir. Biberin içinde (capcaicin) adi verilen bir madde sayesinde vücudun forma girmesinde önemli rol oynuyor.


4. Greyfurt: Greyfurt bilindigi gibi vücut direncini arttirmakta. Enerjinizi çogalmaktadir ve bu sayede acikma hissini engeller. Ayrica içinde c vitamini vardir ve diger 3 maddeye takviye formunuzu korur.


Yag yakici besinler:


1. Papaya: Papaya bilindigi gibi sindirimi düzene sokar.


2. Elma: Elmanin faydalari çoktur . Bunlardan birtanesi sinirim sistemini güçlendirmesidir. Bunun yani sira cildinizi güzellestirir ve düzenli tüketirseniz kilo vermeye yardimci olur


3. Aci marul: Aci marul ile vücudumuzda bulunan yaglari atariz ve yag metabolizmasini dengeler.


4. Çilek: Diyette en büyük besin kaynagimiz çilek. Bagisiklik sistemini güçlendirir ve sindirmimize yardimci olur.


Noktayi koymadan önce tüm bu uygulamalara suyu eklemeden geçmek istemedim. SU yu bol bol tüketiniz. Idrarinizdan beyaz gelene kadar su içmelisiniz. Beyaz idrar suyu çok tüketiyorsunuz demektir. Buda çok iyidir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder