21 Mayıs 2011 Cumartesi

> google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Suan buradasiniz : Anasayfa » Genel Saglik » Gripden korunmak için Bu önerilere dikkat edin google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Önemli Yazilar Çörek otu Elma sirkesi zayiflatirmi Elmanin faydalari Kalp atis hizi Keten tohumu Sarimsak Sifali bitkiler Zencefil var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23397383-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); 28 Aralik da'eklendi. if (top.location != self.location) top.location = self.location; google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Gripden korunmak isteyenlere

sarimsak3 150x150 Gripden korunmak isteyenlere


Gripten korunmanin pek çok yolu var. Düzenli olarak yapacaginiz ufak aliskanliklar, kisi hastaliga yakalanmadan geçirmenize yardimci erkenlerden olacaktir Sevgili idealdiyet.com Kullanicilarimiz.


Beslenme:


Saglikli ve vitamin açisindan zengin besinler yiyin. A, C, ve E vitaminleri antioksidan özellige sahiptir. Sogan, sarimsak, grip virüslerini öldüren bitkisel yaglar içerir.


Sivi alimi:


Her gün en az 2 litre su için. Su, vücut isisini dengede tutar. Toksinlerin atilmasina ve vücut fonksiyonlarinin düzenli çalismasina yardimci olur.


Giyim:


Ayaklarinizin üsümemesine dikkat edin. Kalin çoraplar ve sicak tutacak ayakkabilar giyin. Hava çok soguk oldugunda eldiven, bere ve atki kullanin.


Uyku:


Yeterince uyumaya özen gösterin. Soguk mevsimlerde vücudun enerji ihtiyaci artar. Bu yüzden daha uzun süre dinlenmek gerekir.


Günes isinlari:


Bol bol disari çikin. Günesli havalarda evde oturmayin. Günes D vitamini eksikligini karsilar.


Egzersiz:


Haftada en az 2 kez egzersiz yapin. Egzersiz sinir sisteminizi düzenler. Ayrica vücudun koruma mekanizmasini güçlendirir.


Soguk dus:


Her sabah ilik bir dus alin. Ilik su, özellikle burun ve girtlak bölümündeki kan dolasimini düzenler ve virüslere karsi iyi savunma olusturur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder