21 Mayıs 2011 Cumartesi

Maddeler halinde yazalim:


1. Mentol ile bali karistiriyoruz. Cinsel iliskiden 5 dakika önce penisinize sürüyorsunuz. Bu kür erken bosalmayi ve sertlesmesini saglar. Mentolde ferahlatici bir serinlik vardir. Ayrica partnerinizin iliskiden daha çok zevk alacagi kesin.


2. 100 gram dövülmüs turp tohum , 200 gram bal ile karistirip sabah aksam bir tatli kasigi yiyoruz. Bu karsim bosalmayi geciktirecek


3. Yaban sümbülünün yapraklarindan 5 tanesini bir bardak su ile kaynatip biraz sogutup içiyoruz. Bu sizin sinirlerinizi rahatlatacak ve bosalmayi geciktirecektir.


4. Sari kantoron ve melisa gibi bitki çaylarini içerseniz diger yöntemlere göre daha farkli basari elde edersiniz.


5. Bazi besinlerde afrodizyak bulunuyor. Bazi meyve ve sebzeler de ve bitkilerde bulundugu için sizlerin yemesi sonucu cinsel istegi besliyor. Bu tür gidalar erken bosalma için faydalidir.


Bilinen En Etkili Afrodizyak Yiyecekler:


Muz-bal-ceviz : Muz, magnezyum açisindan zengindir. Ayni zamanda mutluluk hormonu endorfin açisindan da zengin olmasi, afrodizyak etki yaratir. Ancak afrodizyak etkiyi maksimuma çikarmak isteyenler, muzu bal ve ceviz esliginde yiyebilirler. Tabii kilo problemleri yoksa…


Çilek : Afrodizyak yiyecekler denildiginde ilk akla gelen çilektir içerigindeki vitaminler, cinsel organlara giden kan dolasimini hizlandirdigindan cinsel istek artar. Ayni zamanda endorfin ve serotonin salgilanmasini saglar.


Badem-findik-ceviz : Içerigindeki doymamis yag asitlerinin cinsel istegi arttirici etkisi nedeniyle en önemli afrodizyaklardandir. Ancak kalori bakimindan günde 8 adetten fazla yenilmemesi öneriliyor.


Çikolata : Bilimsel açiklamalar, çikolatanin içerigindeki ‘Phenylethylamine’ adli kimyasal maddenin insana mutlu luk hissi verdigini, cinsel heyecani arttirdigini ortaya koyuyor.


Istiridye-havyar : Erkekler üzerinde etkilidir. Prostat. bezlerine dogrudan etki eden çinko bakimindan zengindir Çinko, erkeklik hormonlarinin yapiminin artmasina neden olur. Cinsel istegi arttirir.


Hindi : Çinko bakimindan istiridyeden daha zengindir.
Tarçin-vanilya : Kokusuyla insani büyüleyen bu baharatlar, merkezi sinir sistemine etki ederek cinsel istegi arttirir.


Meyve sulari : Saglikli ve dengeli beslenmede önemli bir yer tutan meyve sulari, vücudun cinsel aktivite potansi. yelinin artmasi için de gereklidir. Daha etkili bir seks hayati için özellikle bol A vitamini ile magnezyum içeren kayisini düzenli olarak tüketilmesi öneriliyor.


Ginseng : Geleneksel Çin ve Güney Amerika tibbinda cinsel gücü artirmak üzere kullanilan bir köktür. Bir arastirma, ginsengin cinsel istegi ve birlesme kapasitesini artirdigini ortaya koymustur. Ginseng etkisini sinir sistemi ve yumurtaliklar üzerinden gösterirken, penis bölgesine gelen kan damarlarini da etkileyerek erkeklerdeki ereksiyon kali¬tesini de artirabilmektedir.


Stres Düsmani Yiyecekler


Stres, erken bosalmada en çok rastladigimiz nedenlerin basinda gelir. Stresin azaltilmasi otomatik olarak bosalmayi geciktirecektir. Beyindeki serotinin miktarinin artmasi in¬sanin neselenmesine ve rahatlamasina sebep olur. Sinir sistemimizi olumlu etkileyen, rahatlamamizi saglayan yiye¬cekler vardir.
Stresimizi azaltabilecek bazi yiyecekler:


Muz, avokado, incir : Tipki çikolata yendiginde oldugu gibi, beyindeki mutluluk hormonu serotoninin seviyesini yükseltiyor. Neselendiriyor.


Havuç : Içerdigi seker kana çabuk karistigi için enerji depolanmasini sagliyor. Bir-iki tane tüketildiginde yorgun¬lugu söküp atiyor.


Balik : Her derde deva Omega-3 yag asidi içeriyor. Haf¬tada en az 2 gün tüketildiginde stresi yatistiriyor ve mutlu¬luk veriyor.


Makarna, pirinç, patates : Sinirleri yatistirmanin sirri karbonhidrat açisindan zengin yiyeceklerde Günde bir¬kaç ögün makarna, pirinç veya patates yemek sinirlere iyi geliyor.


Kirmizi et : Yorgunlukla mücadele için bol protein al¬mak gerekiyor. Haftada 2 kez tüketilince enerji veriyor.


Baklagiller, kuruyemis: Vücut, güçlü sinir sistemi için magnezyuma ihtiyaç duyuyor. Baklagiller ve findik, fistik magnezyum açisindan zengin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder