21 Mayıs 2011 Cumartesi

Önerilen hastaliklar: Idrar söktürücü olarak kullanilir. Öksürük kesici ve gögüs yumusatici ilaçlarin yapiminda kullanilir. Kusturucu ve balgam söktürücü özelligi de vardir. Ates dürüsücü ve zayiflatici etkisi vardir. Kani temizleyerek, ciltteki sivilcelerin geçmesini saglar.Kullanim sekli ve dozu: 1 litre suya 15 gram çöven otu kökü parçalanarak konur, 2 dakika kaynatilip, beklemeden süzülür. Ögle ve aksam yemeklerinde sadece birer çay bardagi içilir, fazlasi zararlidir. Bu karisim böbrek ve karaciger rahatsizliklarini gidermeye yarar. Nefes darligina iyi gelir.Doktor kontrolünde kullanilmalidir.

Önerilen hastaliklar: Idrar söktürücü olarak kullanilir. Öksürük kesici ve gögüs yumusatici ilaçlarin yapiminda kullanilir. Kusturucu ve balgam söktürücü özelligi de vardir. Ates dürüsücü ve zayiflatici etkisi vardir. Kani temizleyerek, ciltteki sivilcelerin geçmesini saglar.

Kullanim sekli ve dozu:
1 litre suya 15 gram çöven otu kökü parçalanarak konur, 2 dakika kaynatilip, beklemeden süzülür. Ögle ve aksam yemeklerinde sadece birer çay bardagi içilir, fazlasi zararlidir. Bu karisim böbrek ve karaciger rahatsizliklarini gidermeye yarar. Nefes darligina iyi gelir.

Doktor kontrolünde kullanilmalidir.


Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Isiginda Sifali Bitkiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder