21 Mayıs 2011 Cumartesi

Romatoid Artrit 150x150 Romatoid Artrit nasil tedavi edilir


Romatoid artrit hastaliginin ne oldugu ve bitkisel kürlerle nasil tedavi edilecegini sifali bitkiler uzmani Ibrahim Saraçoglu bizler için açiklamarina yer veriyor.


Romatoid Artrit hastaligi, iltihapli eklem romatizmasi olarak bilinen, bagisiklik hücrelerinin eklemlere saldiriya geçmesi ile olusan bir rahatsizliktir. Eklem yerlerinde iltihaplanma sonucu olusan sislik ve sekil bozukluklari ile kendini gösterir.


Romatoid Artrit rahatsizliginin ilaç tedavisi ile kismen ilerlemesi engellenebilir. Ayrica ilaç kullanimi sirasinda çok dengeli beslenmeye dikkat edilmesi gerekir.


Romatoid Artrit sadece eklemleri degil, ayni zamanda kemik iligi, karaciger, bag doku, kaslar ve böbrekleri de etkileyebilmektedir. Kronik sistemik romatizmal bir rahatsizliktir.


Romatoid Artrit hastaligi için ilk olarak mutlaka doktora gidilmesi önerilir. Fakat bunun yaninda tamamlayici olarak sifali bitkiler ile hazirlanan bitkisel kürler ile altermetif, yardimci bir tedavi uygulanabilir.


Prof. Dr Ibrahim Saraçoglu, Romatoid Artrit Hastaligi için lavanta kürü.


Hazirlanisi:


1 su bardagi kadar su içerisinde 1 tatli kasigi kadar lavantayi 10 dakika demleyin ve ilittiktan sonra süzün. Hergün aksam yemeginden ortalama 2 saat sonra 1 bardak için.


Uygulanisi:
Kürün uygulama süresi 2 haftadir. 2 hafta sonunda sikayetlerinizde istediginiz kadar azalma olmaz ise kürü haftada 3-4 defa uygulayin. Zaman içerisinde istediginiz ölçüde romatoid artrit sikayetlerinden kurtulacaksiniz.


Kullanimi:
Ayrica Romatoid Artrit için lavanta kürü uygularken düsük numarali beyaz undan üretilmis gidalardan uzak durmaniz gerekmektedir. lavanta kürüne ek olarak siyah üzüm çekirdegi ezerek tüketmeniz de faydali olacaktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder