21 Mayıs 2011 Cumartesi

Son günlerde bugday çiminin faydalarina yönelik medyada çikan haberler üzerine, ünlü bilim adami Ahmet Maranki Show TV Ana Haber Bülteni kameralarina önemli açiklamalarda bulundu.


Insanoglunun temel besin kaynagi olan bugdayin özellikle de bugday çimi suyunun ‘sifa içecegi‘ oldugu belirtiliyor.


Yillardir gerçeklestirdigi Kozmik Beden Temizligi kamplarinda uygulanan lavman yönteminden sonra, katilimcilara ikram edilen detoks içeceginin içinde bugday çimi suyunun da yer aldigini belirten Ahmet Maranki,”Besin destek ürünlerimizde uzun yillardir kullandigimiz bugday tozu, bugday lifi ve yonca yapraginin faydalari medya tarafindan yapilan haberlerle nihayet insanogluna duyuruldu. KOBIK ekibimle birlikte yillarca yapmis oldugum çalismalarimin bilim tarafindan tek tek onaylanmasi ve akabinde medya tarafindan gündeme getirilmesinden oldukça memnunum” dedi.
Tarim Bakanligi tarafindan onayli besin destek ürünlerinde bugday tozu ve ayni familyadan yoncanin (alfa alfa) bulundugunu dile getiren Maranki, “Bugday çimi suyunun kimyasal bilesimi kana çok benziyor. Antiseptik temizleme özelligi olan klorofil, bugdayin içeriginde yüzde 70 oraninda bulunuyor.


Basta magnezyum olmak üzere B1, B6, B12, C, E, K ve beta karoten gibi gibi vitaminlerden bolca ihtiva ediyor. Mükemmel bir protein kaynagi fakat hibrit tohumlu bir bugdayin bu kadar fayda saglamasi mümkün degil. Hibrit tohumlu her seyin kalitesi düsüs göstermektedir. Yillar önce yaptigim çalismalarimda bugday, çavdar, yulaf, kabuklu pirinç ve yoncanin ayni etkiye sahip olduklarini bilimsel olarak çalismalarimizda kanitladik.


Dogadaki 102 mineralden 90’nini bugday çiminin ihtiva ettigi bilinen bir gerçektir. Önemli olan bugday, ispanak, lahana, karpuz gibi bir çok gidanin hibrit tohum tasiyip tasimadigini ögrenebilmektir. Bizim amacimiz bu konuda halkimizi bilinçlendirmektir” seklinde konustu.


Ihlas Haber Ajansi’nin (IHA) Bugday Çimi Suyuyla Ilgili haberi medyada su sekilde yayinlanmisti:


“Kansere Karsi Bugday Çimi Suyu


Orta Asya Türkleri’nin tedavi için içtigi bugday çimi suyunun ihtiva ettigi zengin vitamin ve mineraller sayesinde kanseri önledigi bildirildi.


Dogadaki 102 mineralden 90'ini ihtiva eden bugday çimi suyu, basta kanser olmak üzere birçok hastaligi önledigi için sifa deposu özelligi tasiyor. Uzmanlar, 30 cc’lik 1 bardaktaki bugday çimi suyunun 3,5 kiloluk sebzedeki vitamin ile 8 kilo ispanakta bulunan demire esdeger oldugunu bildirdi.


Bursa’da Zafer Plaza AVM’de bugday çimi suyu satan Emin Kahriman, bugday çimi suyunun günde sadece 1 kere tüketilmesi gerektigini söyledi. Bugday çimi suyunun etkili bir kanser ilaci oldugunu ifade eden Kahriman, bitkisel tedavi ilacinin kandaki toksinleri etkisiz hale getirdigini kaydetti.


Sivi oksijenle dolu olan bu bitki suyunun doganin en güçlü kanser önleyicisi olan ‘laetril’ içerdigini belirten Kahriman ‘Bugday çimi suyu vitamin ve mineral bakimindan çok zengin. Izmir’den özel getirdigimiz bugday çimlerini 1 hafta yetistirdikten sonra özel makinede sikarak müsteriye ikram ediyoruz. Bu bitki suyunu müsterilere günde sadece 1 kere verebiliyoruz. Doktorlar, zengin içerikli oldugu için ikinci bardagi tavsiye etmiyor. Atalarimiz, bu suyu eskiden tedavi maksadiyla kullaniyordu. Kanser basta olmak üzere birçok hastaliga iyi gelen bugday çimi suyunu Bursalilar sevdi. Bir bardak bugday çimi suyu 4 lira’ dedi.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder