21 Mayıs 2011 Cumartesi

2003 yilinda açilan okulumuz, 2005 yilindan itibaren en yeni bilgi ve konularla 552 saatlik güncellesmis programimizi Talim Terbiye kurulundan geçirerek bu alanda öncü ve yenilikçi olmanin gururunu ve sefasini sürdürüyor.


Okulumuzun egitim programi % 40 teorik,% 60 uygulamali ders olarak tatbik edilir.


Derslerimiz,modern teknolojiyle (laptop, projektör) verilir. Uygulama derslerinde, ögrenciler ögrendikleri teknikleri birbirleri üzerinde deneyerek, yogun ve pratik el becerisi kazanma imkani bulurlar. Uygulama dersleri, her örenciye bir uygulama yatagi ve uygulama cihazi düsecek sekilde organize edilmistir.


Siniflarimiz 17 kisilik olmasina ragmen, egitim kalitesini yükseltmek için her sinifa 12 kisiden fazlasini almamaya özen gösterilmektedir.


Egitim süresince 5 ara sinav yapilir:


- 3 Yazili


- 1 Sözlü


- 1 Uygulama


Bu ara sinavlarla ögrenci dönem sonunda yapilacak olan M.E.B gözetiminde yazili ve sözlü sinavlara hazirlandirilir.Sinavlarda alinan derecelerin mezuniyette notuna eklenmektedir.


Kurs bitiminde, M.E.B müfettis gözetiminde yazili ve sözlü sinav yapilir. Hak kazananlar M.E.B onayli 552 saatlik Güzellik Uzmanligi sertifikasina sahip olurlar.


Okulumuz, Avrupa Yakasi’nin, Bakirköy’ün en islek ve bilgi aktariminin Özel Egitim kurumlarinin yogun oldugu caddesinde bulunmaktadir.


Okulumuzun sponsoru olan Juventa Kozmetik Ürün ve Ekipmanlari Ithalat ve Ihracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti’nin merkezi Bagdat Cad. Kördere Sk. No:10 K:3 Kiziltoprak-Kadiköy/Istanbul adresindedir.


Juventa’nin yurt disi baglantilari sayesinde okulumuzda verdigimiz egitim devamli güncellenmekte ve Avrupa Birligi normlarina uygun bir egitim vermenin onur ve gururunu yasamaktayiz.
IPL Egitimi Kursumuzda IPL egitimi (Foto Epilasyon ve Lazer Epilasyon Modülleri), Dermatoloji Uzmani Uzman Dr. Zerrin BAYSAL ve Biyolog Ayla CANOVA tarafindan verilmektedir.


Derslerimizde görülen Cilt ve Vücut Bakim egitimleri de, dönem dönem Dermatoloji Uzmani tarafindan bilinçli bir sekilde yönlendirilerek ögretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder