21 Mayıs 2011 Cumartesi

Kisa sürede cilt sorunlarin elveda

cilt sorunlari1 150x150 Kisa sürede cilt sorunlarin elveda


Aniden bir görüsmeniz çikti ve cildinizdeki problemleri bir an önce gidermeyi arzuluyorsunuz! Peki bu nasil olacak? Sik görülen cilt problemlerine etkili çözüm saglayan cilt problemleri tamsizlere özel Sevgili Hanimlar.


CILT SIKILASTIRMAK IÇIN YUMURTA MASKESI


Bir adet yumurtanin beyazini bembeyaz köpük olana kadar iyice çirpin. Göz ve dudak çevreniz dahil tüm cildinize elle veya bir parça pamuk yardimi ile sürün. Kuruyana kadar yaklasik 10-15 dakika bekleyin ve cildinizi yumusak bir sekilde durulayin. Oldukça zahmetsiz olan bu maskeyi düzenli olarak haftada iki defa uyguladiginizda pahali sikilastirici kremlere bosa para harcadiginizi anlayacaksiniz.


CILDE ANI GERGINLIK VEREN MASKE


1 saat sonra önemli bir randevunuz var ve siz cildinizin isil isil, gergin görünmesini istiyorsunuz. Iste çaresi:


1 çay kasigi yas maya ve 1 çay kasgi süt hepsi bu. Iyice karistirip göz ve dudak çevreniz hariç yüzünüze sürün. Yarim saat sonra cildinizi bol ilik su ile durulayin. Bu sikilastirici maskeyi 20’li yaslarinizdayken ayda bir defa, 30’lu yaslarinizdayken ayda iki defa ve 40’li yaslarinizdayken haftada bir defa uygularsaniz mayanin içerigindeki yüksek protein sayesinde dokularinizin yenilenmesini ve ilerleyen yasiniza ragmen cildinizin daha pürüzsüz bir görünüm almasini saglamis olursunuz.


BALIK YAGI ILE CILDINIZI GENÇLESTIRIN


Cildinizin saglikli ve genç bir görünüm kazanmasini istiyorsaniz balik yagindan vazgeçmeyi. Cosmotürk’te yer alan habere göre, eczanelerden kolayca bulabileceginiz balik yagi kapsüllerini kirarak içindeki yagi tüm cildinize yedirin. Bunu haftada bir defa uygulayin ve farki fark edin.


GÖZ ALTI MORLUKLARI VE KIRISIKLIKLAR IÇIN HEMOROID KREMI


Hemoroid kremi içeriginde bira mayasi bulundugundan kozmetik tezgahlarindaki pahali sikilastirici kremlerle ayni isi görüyor. Hem göz altindaki morluklari ve sisliklari aliyor hem de dokularin büzüsmesini saglayarak cildin gerginlesmesine yardimci oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder