21 Mayıs 2011 Cumartesi

Sagliksiz saçlarin mat bir görünümü vardir, uçlari kolayca kirilir, sekil vermek zordur, uzamasi ise yavastir. Saçlarinizin hizli ve saglikli uzamasi için 2 ayda bir uç kisimlarindan kestirip, yenilenmesini saglamaniz gerekir. Saçlariniza yeterince bakim yapmadiginiz takdirde kuaförlerin en sevdigi “uçlarindan aldirmak” durumuyla karsi karsiya kalabilirsiniz. Isteginiz disinda, saç uçlarindaki kiriklari yok etmek için kestirmek; saçlarinizin uzamasina engeldir. Güzel ve bakimli görünmeniz için kucak açan doga; saçlarin sagligi ve hizli uzamasi için de yardiminiza kosuyor. Uygulamasi kolay, hizli ve etkin çözüm sunan bitkisel kür; kisa sürede uzun saçlara kavusmaniza yardimci oluyor. Malzemeler,

Sagliksiz  saçlarin mat bir görünümü vardir, uçlari kolayca kirilir, sekil vermek zordur, uzamasi ise yavastir. Saçlarinizin hizli ve saglikli uzamasi için 2 ayda bir uç kisimlarindan kestirip, yenilenmesini saglamaniz gerekir. Saçlariniza yeterince bakim yapmadiginiz takdirde kuaförlerin en sevdigi “uçlarindan aldirmak” durumuyla karsi karsiya kalabilirsiniz. Isteginiz disinda, saç uçlarindaki kiriklari yok etmek için kestirmek; saçlarinizin uzamasina engeldir.


Güzel ve bakimli görünmeniz için kucak açan doga; saçlarin sagligi  ve hizli uzamasi için de yardiminiza kosuyor. Uygulamasi kolay, hizli ve etkin çözüm sunan bitkisel kür; kisa sürede uzun saçlara kavusmaniza yardimci oluyor.


Malzemeler,


2 yemek kasigi çam terebentin


200 ml bitkisel sampuan


Hazirlanisi ve Uygulanisi,


Çam terebentini sampuana ekleyip iyice karistirin.


Her saç yikamada 1 yemek kasigi  kadar bitkisel sampuani avucunuza alin.


Biraz suyla sampuani inceltin.


Saç diplerine ve uçlarina masaj yaparak köpürtün.


5 dakika bekleyin.


Ilik suyla saçlarinizi durulayin.


Çam terebentinli sampuani her gün kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder