21 Mayıs 2011 Cumartesi

Brightening Cleanser

renk1 150x150 Teninizde kaç renk bulunuyor ?


Malum yaz boyunca, günesin zararli isinlari altinda belkide saatlerce durduk. Kimi zaman bronzlasmak için, ürünler kullandik. Sonuç itibari ile cildiniz gerek günesin zararli isinlarindan, gerek ise bronzlastirici ürünlerden olumsuz etki görürler Sevgili Hanimlar. Günes isinlarinin etkisini kaybettigi su günlerde, güneslenme sonrasi olusan lekelenmeleri önlemek ve tedavi etmek için DDF (Doctor’s Dermatologic Formula) güvencesiyle hazirlanan HYPERPIGMENTATION serisi ile tanisma vakti Sevgili Hanim arkadaslarim.


Brightening Cleanser


Cildinizi yikarken lekelerinizden kurtulmaya ne dersiniz? Jel kivaminda, özel bir cilt temizleyici olan Brigtening Cleanser 6 dogal renk açici madde, glikolik ve salisilik asit ile kombine edilmis içerigiyle yaslilik, hamilelik, günese bagli lekelerin giderilmesine yardimci olur.


Discoloration Reversal-POD


Kendisi küçük etkisi büyük! Leke açici POD‘ lar daha önce hiç bu kadar etkili olmamisti. Tek kullanimlik POD ‘larin ucundaki sünger cilde hem peeling hem masaj yaparak etken maddelerin çok daha iyi penetrasyonunu saglar. Niacinamide, meyan kökü, tioktik asit gibi leke açicilar cilde nüfus ederken, tek kullanimlik POD‘ larin yardimiyla ürünün içerigi son kullanima kadar ilk günkü gibi etkilidir.


Protect and Correct SPF 15


Bir tasla üç kus! Cildinizdeki lekelerden kurtulurken, zararli günes isinlarindan da korunun, üstelik ayrica bir nemlendiriciye ihtiyaç duymadan…
Protect and Correct SPF 15, leke tedavisinde tam donanima sahip bir üründür. Cildinizi nemlendirmek, günesten korumak, lekeleri gidermek için üç ayri ürüne ihtiyaç duymazsiniz. Üstelik tüm bunlari UPA; Niacinamide, meyan kökü gibi etkinligi kanitlanmis leke açicilar, makadamia findik yaginin nemlendirici etkisi ve Titanyum Dioxide‘in fiziksel koruyucu özelligi ile basarir. Protect and Correct SPF 15, hayatiniza girince lekelerinize veda edersiniz.


Erase Eye Gel


Günümüzün en büyük dermakozmetik sorunlarindan göz çevresi morluk ve torbalanmalari, DDF’in dermakozmetikteki en yeni teknolojileri ve etkinligi kanitlanmis en basarili etken maddeleri kullanmasi ile çözüme kavusmaktadir. Erase Eye Gel, içerigindeki Vitamin K lipozomu ile kilcal damarlari güçlendirirken, saglikli kan dolasimina firsat vermekte, Magnezyum Askorbil Fosfat göz çevresine aydinlik kazandirmakta, Kojik Asit dogal renk açici özelligiyle göz çevresinde morluk ve torbalanma sorunlarina ciddi anlamda çözümler üretmektedir.


Yüze aydinlik veren temizleyicisi, koruyucu, leke açici ve onarici kremi, leke tedavisini lokal olarak destekleyen pod’lari ve göz çevresi morluk ve torbalanma bakim kremiyle cildinizdeki renk farkliliklarini önleyen ve azaltan HYPERPIGMENTATION serisi ürünleri düzenli kullanim sonucu yüzünüze aydinlik ve lekesiz bir görünüm kazandirir.


Ürün Fiyatlari


Brightening Cleanser: 95 TL
Discoloration Reversal-POD: 210 TL
Protect and Correct SPF 15: 175 TL
Erase Eye Gel: 145 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder