21 Mayıs 2011 Cumartesi

Lif ve vitamin alimizi artirmak için, mevsiminde sebze ve meyveleri bunlar için de özellikle domates, kirmizi biber, brokoli, mor lahana, bebek ispanak, semizotu, yesil elma, salatalik, ananas, yesil erik, bögürtlengiller, çilek tüketimini artirin.Koyu yesil yaprakli sebzelerin lif içerigi vücudun yag yakma yetenegini artirir. Mutlaka salatalara, çorbalara, yogurda, yemeklere eklenmelidir.


Sebze sularina maydanoz, ispanak, dereotu ekleyebilirsiniz. Meyve ile sebze sulari veya pürelerini de karistirip ögün yerine geçen içecekler hazirlayabilirsiniz.Yenilenme zamani olan bahar ayinda, aç kalmadan detoks uygulayin. Bilimsel kaynaklara dayali, doktor diyetisyen kontrolünde yürütülen uygulamalar veya önerileri ciddiye alin. 1 haftalik bu kürlerle zayiflamayi degil, arinmayi hedefleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder